Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

ALOE VERA potah na matraci 90x200

Dotazy uživatelů

Statistika hodnocení zákazníků

99%
Hodnotilo 15 uživatelů
5
100% (15)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)

Doporučení od zákazníků

05.08.2022
Dnes mi přišel tento potah, který krásně sedí na matraci (90x200 /18 cm). Je opravdu kvalitní a dobře ušitý. Objednávala jsem včera dopoledne a dnes doručeno - tomu říkám super služby.
20.06.2022
Skvělé potahy Aloe Vera, dobře padne, kvalitní materiál, super.
12.04.2022
Příjemný materiál, dobře padne.
11.01.2022
Pro objektivní hodnocení produkty jej vlastním příliš krátkou dobu. Zatím se mohu vyjádřit ke kvalitě provedení, vzhledu a to to je na jedničku.
11.01.2022
S obsahem aloe vera Velmi příjemný materiál
06.01.2022
Potahy PERFEKTNĚ sedí na matraci, moc příjemný materiál. Jednoduché navlékání!!! Jsem mooc spokojená!
11.11.2021
Dobrý výrobek
28.10.2021
Velmi pěkný potah Dobrý poměr kvalita x cena Krásně padne na matraci, s produktem jsem spokojená
Potah Aloe Vera rozměr 90x200, 20 cm výška, vypadá kvalitně, velmi příjemný na dotek, měkoučký, dobře padne na matraci, velmi snadno se navléká, jelikož zip lze rozepnout po celém obvodu, a hlavně se mi vejde do pračky :)
19.07.2021
18.06.2021
Spokojenost
20.10.2018
20.10.2018
30.12.2017
Přišel mi nádherný, silný potah na matraci. Velká spokojenost. Líbí se mi, že potah je české výroby.
16.05.2017
s potahem jsem moc spokojená, matrace je jako nová...
23.01.2017
Potah perfektně sedí na matraci a je kvalitní. Poměrně rychlé vyřízení objednávky. Všem doporučuji.

Přidat hodnocení

*
*