Facie podhlavník do postele 80 x 50 x 20 cm

Dotazy uživatelů

Statistika hodnocení zákazníků

98%
Hodnotilo 13 uživatelů
5
92.3% (12)
4
7.6% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)

Doporučení od zákazníků

14.06.2019
Používám zatím krátce ,ale i tak spokojenost . Potřebuji při spaní zvýšenou horní polovinu těla a podhlavník to vyřešil, už nemusím používat více polštářů a různě je skládat .
06.04.2019
splnil moje očekávání
27.03.2019
Výhodou je, že nemusím mít pod hlavou 2 polštáře, mám ráda při spaní výše pod hlavou ,teď mi stačí jen jeden polštář a podhlavník, který drží tvar.
27.02.2019
05.02.2019
29.07.2018
Ani jsem netušil, že prachobyčejný klín pod hlavu může odstranit moje několikaleté potíže s páteří. Děkuji!!!!!!!!!!!!!
27.07.2018
Dobře se na něm spí,a neucpává se mě tak nos.
25.06.2018
Podhlavník je výborný při potížích s dýcháním. Objednám si i ten menší a budu střídat podle potřeby
Šárka V.
11.04.2017
Klín jsem využila během těhotenství k podepření nohou. Doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Tým eshopu www.deky-polstare.cz

 

Tomáš
01.02.2017
Jsem naprosto spokojen. Podhlavník je perfektní. Má pratelný povlak a je akorát vysoký. Velká spokojenost.
Petra
01.02.2017
Již jsem si koupila 2.podhlavník. Nejvíce jej používáme, když má někdo v rodině rýmu nebo kašel - na spaní. Hlavně tedy děti, ať se jim v noci lépe dýchá. Bezva je i na čtení knížky. Doporučuji
Jana
23.01.2017
Splnilo mé očekávání. Rychlé dodání. Děkuji.
Anonym
22.01.2017
Výborný doplněk do postele. Klín má optimální tvrdost. Vřele doporučuji.

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení.

David Bernart

Přidat hodnocení

*
*