Facie podhlavník do postele 80 x 50 x 20 cm

Dotazy uživatelů

Statistika hodnocení zákazníků

99%
Hodnotilo 16 uživatelů
5
93.7% (15)
4
6.2% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)

Doporučení od zákazníků

Martina
20.05.2020
Vyjadřuji spokojenost. Podhlavník byl pro nemocného tatínka. Je spokojený. Uvažuji o zakoupení ještě jednoho, když by byl někdo nachlazený, nebo na čtení v posteli. Dodání bylo rychlé, jednání velmi příjemné a ochotné!!! Doporučuji obchod!!!
06.03.2020
Podhlavník mám krátce,vypadá solidně,rozměry jsou vyhovující, zatím jsem spokojená.
17.02.2020
odpovídá popisu v nabídce, kvalitní potah i náplň, odpovídající velikost
doporučuji, potřebujete-li více pod hlavou, vhodné pro kardiaky
14.06.2019
Používám zatím krátce ,ale i tak spokojenost . Potřebuji při spaní zvýšenou horní polovinu těla a podhlavník to vyřešil, už nemusím používat více polštářů a různě je skládat .
06.04.2019
splnil moje očekávání
27.03.2019
Výhodou je, že nemusím mít pod hlavou 2 polštáře, mám ráda při spaní výše pod hlavou ,teď mi stačí jen jeden polštář a podhlavník, který drží tvar.
27.02.2019
05.02.2019
29.07.2018
Ani jsem netušil, že prachobyčejný klín pod hlavu může odstranit moje několikaleté potíže s páteří. Děkuji!!!!!!!!!!!!!
27.07.2018
Dobře se na něm spí,a neucpává se mě tak nos.
25.06.2018
Podhlavník je výborný při potížích s dýcháním. Objednám si i ten menší a budu střídat podle potřeby
Šárka V.
11.04.2017
Klín jsem využila během těhotenství k podepření nohou. Doporučuji.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Tým eshopu www.deky-polstare.cz

 

Tomáš
01.02.2017
Jsem naprosto spokojen. Podhlavník je perfektní. Má pratelný povlak a je akorát vysoký. Velká spokojenost.
Petra
01.02.2017
Již jsem si koupila 2.podhlavník. Nejvíce jej používáme, když má někdo v rodině rýmu nebo kašel - na spaní. Hlavně tedy děti, ať se jim v noci lépe dýchá. Bezva je i na čtení knížky. Doporučuji
Jana
23.01.2017
Splnilo mé očekávání. Rychlé dodání. Děkuji.
Anonym
22.01.2017
Výborný doplněk do postele. Klín má optimální tvrdost. Vřele doporučuji.

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení.

David Bernart

Přidat hodnocení

*
*